Over ons

Tim Jansen
Partner
Energie haal ik uit helpen van mensen en ondernemingen. Door mijn diversiteit van opleiding, interesses en ervaring help ik dan ook graag met IT en Business vraagstukken. De link leggen tussen wat *echt* nodig is voor de business en hoe dit opgelost moet worden is waar mijn kracht ligt. Mijn fascinatie met data komt uit de waarde die het kan toevoegen in een bedrijf en samenleving. Om die waarde toe te voegen sta ik altijd klaar met een kritische en ondernemende houding het doel te behalen. In een project ben ik verantwoordelijk voor het beantwoorden en indexeren van de business vraagstukken en visualiseren van deze vraagstukken. Samen met mijn partners geloof ik er in dat we uw bedrijf de volgende stap in ondernemen kunnen geven. Data gedreven ondernemen. Buiten mijn werk hou ik van goed eten en drinken, dingen bouwen en onderhouden.
Jordy Vonk
Partner
Ik ben een generalist, die gedreven is om zoveel mogelijk uit een situatie te halen. Bij hetgeen dat opgeleverd wordt draag ik zorg uit dat niets op het hoofd gezien wordt; dit door kritisch, rationeel, analytisch en logisch na te denken. Ik sta hiermee garant voor de optimale waarde creatie van een project. In projecten ben ik verantwoordelijk voor het definiëren van requirements, verwachtingen management, data analyses, proces mining en dashboarding.
Eddie Radix
Partner
Ik ben een innovatiegerichte data practitioner met een ICT & business achtergrond en een passie voor het transformeren van data naar betekenisvolle informatie. Hierdoor beschik ik over een brede basis aan kennis omtrent mogelijke processen en de architectuur van ICT systemen in uw organisatie. In combinatie met mijn domein specifieke kennis op het gebied van Data Science en Business Intelligence vorm ik samen met mijn collega’s een doeltreffend team dat uw data omzet in inzichten die uw organisatie (nog) beter bestuurbaar maken. Tijdens dit proces ben ik verantwoordelijk voor het koppelen/structureren van verschillende databronnen en het extraheren van de waardevolle informatie, om deze vervolgens inzichtelijk te maken middels heldere visualisaties.